Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Fijne tips voor je huid in de herfstmaanden, een nieuwe behandeling bij Dermadiq, een spectaculaire aanbieding en héél leuk praktijknieuws. Lees snel verder!

Tips: Huid in de herfst

Onze huid houdt van consistentie. In de herfst en wintermaanden daalt de luchtvochtigheid. Hoe droger de lucht, hoe meer vocht het uit de huid trekt. Hierdoor heb je sneller last van droogheid en schilfering in de koudere maanden van jaar. 

Het is niet alleen de plotselinge verandering in temperatuur die deze problemen geeft, ook de verandering in levensstijl. Denk aan lang, warm douchen en de kachel hoog aanzetten. Lees welke tips wij op een rijtje hebben gezet voor je om de huid in optimale conditie te houden!

NIEUW: Permanente Make-up verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Toch kan het voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met onze nieuwe laserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Aanbieding: laserbehandeling oksel en bikinilijn

Het is najaar dús weer tijd voor laserbehandelingen! Het najaar en de winterperiode is het beste seizoen om je oksels en bikinilijn gereed te maken voor de zomer. Dit komt omdat de huid niet zongebruind mag zijn tijdens de behandelingen.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding met 25% korting:
✩ Oksels €85,-
✩ Bikinlijn €100,-
✩ Oksel en bikinilijn samen voor €170,-

*Prijs per behandeling. Actie geldt op de eerste 4 behandelingen. Actie geldig van 1 november tot 31 decemer 2018. Niet geldig i.c.m. met andere acties.

Praktijknieuws

Uitbreiding
We gaan al een klein tipje van de sluier oplichten *tromgeroffel* ...
Dermadiq krijgt er een nieuwe praktijk er bij! Deze praktijk is gevestigd in Utrecht. Later zullen we jullie er meer over vertellen.

Daar komt de bruid!
1 september 2018 is onze huidtherapeut Anne van Dermadiq Zaltbommel in het huwelijksbootje gestapt met Jeroen. Het was een mooie en zonnige dag. En wij kunnen het natuurlijk niet laten om deze prachtige foto met jullie te delen!

1 november 2018
Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer
 • Microneedling Microneedling
  Microneedling 25 oktober 2022

  Yes! Het huidverbeteringsseizoen is weer van start gegaan. De zomermaanden zijn voorbij en de herfst is begonnen. 🍂 🍄

  Lees meer
 • De badkamerdetox De badkamerdetox
  De badkamerdetox 28 juli 2020

  Heb jij ook al lekker vakantie maar blijf je thuis? Onderwerp je badkamerkastjes eens aan een flinke detox.

  Lees meer