•  
  •  
  •  
Huidproblemen
Huidbehandelingen
Laserbehandelingen

Permanente Make-Up (PMU) verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Toch kan het voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met onze nieuwe laserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Het plaatsten van permanente make-up lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren om de juist kleurnuance passend bij de huid te krijgen. Voor het verwijderen van dergelijke tatoeages en permanente make-up bent je bij Dermadiq aan het juiste adres. Dermadiq werkt met de effectieve Q-Switched Nd:YAG laser om de permanente make-up veilig te verwijderen. 

Werking laserbehandeling bij permanente make-up

De Q-Switched Nd:YAG laser geeft hele korte pulsen van hoge energie af, die geabsorbeerd worden door het donkere pigment van de permanente make-up. Hierdoor ontstaat er een soort explosie in de inkt, waardoor er kleine inktdeeltjes ontstaan. Het afweersysteem van het lichaam bestrijdt deze kleine deeltjes en voert ze vervolgens af.

Het intakegesprek

Voordat een laserbehandeling voor het verwijderen van permanente make-up wordt uitgevoerd, vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. De huidtherapeut zal door het uitvragen van specifieke gegevens (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling. Mogelijk worden foto's genomen van het te behandelen gebied.

De behandeling

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen - met een tussenpoos van 8 weken - nodig om de wenkbrauwen een stuk lichter te maken. Indien gewenst kan er daarna nieuwe permanente make-up overheen gezet worden. Wij zien het als een ''schone lei'', de PMU-specialist kan dan weer vers beginnen zonder rekening te hoeven houden met de fouten van een andere behandelaar.

Meer informatie of een afspraak maken

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wil ontvangen over het verwijderen van tatoeages met laserbehandeling. Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of een afspraak, kunt u ons bereiken op het nummer 088-9904422 of gebruik maken van de afspraak-knop.