Nieuwsbrief november 2023

Herfst is voor huidverbetering!

De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt frisser en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen over de invloed van de herfst op onze huid, hoe we de huid kunnen helpen en een super goede Herfstactie!

Herfstactie

De herfst is hét seizoen om te starten met huidverbeterende behandelingen. Niet alleen in de praktijk is het mogelijk om de huid te behandelen, maar ook zeker thuis met de juiste producten. 
Daarom hebben wij in de gehele maand november korting op behandelingen en producten.

Chemische peelings: 15% korting
Chemische peelings zijn producten op basis van zuren, die de afschilfering van de opperhuid bevorderen. Iedere peeling heeft door zijn combinatie aan zuren verschillende eigenschappen, waardoor deze kunnen worden afgestemd op iedere huid.

Microneedling: 15% korting
Bij microneedling creëren we minuscule kanaaltjes in de huid, waardoor het natuurlijk genezingsproces in gang gezet. Tijdens dit genezingsproces maakt de huid nieuwe cellen, collageen en elastine aan. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en steviger.

SkinPen: 15% korting (alleen in Utrecht mogelijk)
Een behandeling met de SkinPen is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid, door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Fijne lijntjes worden verminderd en poriën verfijnen. 

Huidproducten: stapelkorting
De juiste huidproducten zijn van grote invloed op het resultaat van een behandeling. In de praktijk werken wij graag met producten waar actieve ingrediënten in zitten, waardoor ze de huid helpen verbeteren en ondersteunen. 
Bij aankoop van twee producten krijg je nu 10% korting
Bij drie producten 15% en bij vier zelfs 20%. 

Plan nu via onderstaande knop je afspraak in en maak gebruik van deze kortingen!

Herfsttips

Dat de huid wat ondersteuning nodig heeft in de herfst is geen geheim. Zo horen wij vaak dat de huid droger, gevoeliger en doffer is. Soms is het niet alleen met goede huidproducten op te lossen. Met deze tips kan je je huid ondersteunen en beschermen tegen het gure herfstweer.

1- Drink genoeg water
Water helpt je huid gehydrateerd te blijven en kan helpen bij het behouden van een gezonde gloed.In de herfst kan de luchtvochtigheid lager zijn, wat kan leiden tot uitdroging van de huid. Door genoeg water te drinken, kun je je huid van binnenuit hydrateren en gezond houden. Dus zorg ervoor dat je die waterfles bij de hand hebt en blijf gehydrateerd, zelfs als de temperaturen dalen.

2- Gebruik een vochtinbrengende crème
Een vochtinbrengende crème helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden en voorkomt uitdroging. Het helpt bij het verminderen van droge plekken, schilfering en een trekkerig gevoel. Door een vochtinbrengende crème te gebruiken geef je je huid de extra bescherming en hydratatie die het nodig heeft tijdens de herfst. Dus vergeet niet om je huid dagelijks te verwennen met een goede vochtinbrengende crème.

3- Verwen jezelf met een masker
Een perfecte manier om je huid wat extra liefde en verzorging te geven is met een masker of maandelijkse peeling. Kies een masker die goed past bij jouw huidtype en de specifieke behoefte van je huid tijdens de herfst, zoals hydratatie of het verminderen van droogheid. Ook in de praktijk zetten we regelmatig het BIO Hydrating Mask van Lira in om de huid goed te hydrateren.

4- Bescherm je huid
Vergeet niet dat de gure en droge lucht buiten ervoor kan zorgen dat de huid droog en geïrriteerd raakt. Het dragen van een sjaal en een muts beschermen je huid hier tegen. Daarnaast ziet het er erg leuk uit en is heerlijk warm: win-win!

5- Vergeet je lippen niet!
Tijdens de gure herfstmaanden hebben ook je lippen het zwaarder te voorduren. De lucht kan ervoor zorgen dat je lippen uitdrogen en schraal worden. Een goede lippenbalsem helpt om je lippen gehydrateerd te houden en voorkomt dat ze barsten of pijnlijk worden. Het vormt een beschermend laagje over de lippen waardoor ze zacht en soepel blijven. 

p.s. een paar van onze herfstfavorieten:
BIO Lira Hydrating Mask - BIO Lira Hydra C - BIO Lira Lip Factor

Pompoen is niet alleen goed voor Halloween...

Pompoen is niet alleen goed voor Halloween, maar ook voor de huid! 🎃

Van nature is pompoen een groente die boordevol vitamines en antioxidanten zit. Zo helpt het eten van pompoen bij het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Maar wist je dat het ook een alleskunner is voor de huid?

- Exfoliatie: pompoen bevat natuurlijke enzymen die de dode huidcellen zachtjes verwijderd en gezonde celvernieuwing bevorderd. Hierdoor wordt de huid zachter een gladder.
- Anti-aging: pompoenen zitten vol vitamines en antioxidanten die de huid kunnen voeden en hydrateren. Zo bevat een pompoen een hoog gehalte aan vitamine A, C en E. Die vitamines helpen bij het bevorderen van een gezonde huid en om tekenen van huidveroudering verminderen.
- Acne: door de vele vitamines en antioxidanten in pompoenen, reguleert het de talgproductie en heeft het een ontstekingsremmende werking. Puistjes, verstopte poriën maar ook roodheid worden zo minder.


De Pumpkin Plus peeling van Lira is niet voor niets een van onze favorieten!

Wil je graag zelf ervaren welke werking pompoen heeft op je huid? Plan dan hieronder je behandeling in!

Door ons te volgen zie je als eerste welke aanbiedingen wij hebben, wat er gebeurt in de praktijk en voorzien wij jouw feed van mooie foto's, filmpjes en nuttige informatie. Druk op de button om te volgen! 

1 november 2023
Door: Romy, Huidtherapeut

Recente blogberichten
  • Zonbescherming Zonbescherming
    Zonbescherming 21 juni 2023

    In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

    Lees meer
  • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
    Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

    De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

    Lees meer
  • Microneedling Microneedling
    Microneedling 25 oktober 2022

    Yes! Het huidverbeteringsseizoen is weer van start gegaan. De zomermaanden zijn voorbij en de herfst is begonnen. 🍂 🍄

    Lees meer