• Dermadiq B.V. Hoofdkantoor T: 088-9904422 E: info@dermadiq.nl
  • Postadres: Westluidensestraat 12 4001 NG Tiel
  • Bezoekadres: Rietveldenweg 49G 5222 AP 's-Hertogenbosch

Over Dermadiq

De organisatie Dermadiq

Dermadiq is een organisatie bestaande uit één hoofdkantoor en drie huidtherapeutische praktijken verspreid door Midden-Nederland. Dermadiq is opgericht om de kwaliteit van de behandelingen en resultaten in de praktijk te optimaliseren. Zowel op het hoofdkantoor als in de huidtherapeutische praktijken werken hoogopgeleide huidtherapeuten en administratieve medewerkers. Op het hoofdkantoor wordt zorg gedragen voor het maken en verzetten van afspraken en beantwoorden van e-mails. Hoordoor kunnen de huidtherapeuten in de praktijk met alle aandacht huid- en laserbehandelingen uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat de huidtherapeut zich voor 100% op u kan richten.

✓ Verschillende locaties in Nederland
✓ Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars
✓ Innovatieve en hoogwaardige laserapparatuur
✓ Persoonlijke en professionele sfeer
✓ Huidtherapeuten vanaf 2004 in het vak
✓ Aangesloten bij de Nederlandse Vereniniging van Huidtherapeuten (NVH)
✓ Gratis intakegesprek
✓ In de avond en op zaterdag geopend

De huidtherapeuten

De huidtherapeuten van Dermadiq zijn allemaal zelfstandige ondernemende therapeuten met een eigen Dermadiq praktijk. Onze huidtherapeuten: 

➾ Hebben de HBO opleiding tot Huidtherapeut succesvol afgerond
➾ Staan geregistreerd in het BIG register en in het Kwaliteitsregister voor Paramedici
➾ Hebben veel ervaring met het uitvoeren van huid- en laserbehandelingen
➾ Volgen jaarlijks cursussen en bezoeken congressen gericht op huidtherapie en dermatologie
➾ Zijn up-tp-date en werken met innovatieve (laser)apparatuur
➾ Werken nauw samen met elkaar en met andere (para)medici
➾ Hebben hetzelfde doel: ''Het bieden van hoogwaardige huidzorg in een behandelplan wat zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen''.

Werkwijze

Een eerste consult bij Dermadiq is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut uw huidaandoening, wordt uw huid onderzocht en wordt een behandelplan opgesteld wat nauw aansluit bij uw wensen en behandeldoelen. U heeft voor dit eerste gesprek geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. De verzekeraar eist voor vergoeding soms wel een verwijzing. Tijdens uw behandelingen vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats. Indien nodig en in overlegd wordt de status van behandelingen gerapporteerd naar uw (huis)arts.

Betaling en vergoeding

Veel behandelingen kunnen door ons direct bij uw verzekeraar worden gedeclareerd. Indien dit niet mogelijk is, kunt u de behandelingen per pin of contant aan ons voldoen. U ontvangt dan van ons een (digitale) factuur, welke u eventueel zelf bij uw verzekeraar kunt indienen.

De meeste aanvullende zorgverzekeringen bieden een vergoeding voor huid- en laserbehandelingen. De hoogte van deze vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Chronische aandoeningen als lymfoedeem worden vergoed uit de basisverzekering. Benieuwd naar uw vergoeding? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en een van onze huidtherapeuten zoeken het voor u uit.

Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken bij een praktijk naar keuze via ons afsprakenformulier. Indien u meer informatie wilt of geen passende tijd vindt, kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze praktijken. Indien de huidtherapeut uw telefoontje niet kan beantwoorden, omdat zij in behandeling is, wordt u doorgeschakeld naar ons hoofdkantoor. Zij kunnen een afspraak voor u inplannen of een terugbelnotitie maken.

U kunt bij Dermadiq terecht voor:


Huidbehandelingen

Oedeembehandelingen

Laserbehandelingen

Vul onderstaand je gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  •  
  •  
  •  
  •