Nieuwsbrief november 2022

NOVEMBER HUIDVERBETERINGMAAND!

De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot huidverbeteringmaand! Hier hoort uiteraard een leuke aanbieding bij. Verder lees je in deze nieuwsbrief belangrijk praktijknieuws en hebben wij een verzoek aan jou!

Huidverbetering: wat is er mogelijk?

Binnen onze praktijken bieden wij verschillende behandelingen om jouw huid écht effectief te verbeteren!

Peeling
Chemische peelings zijn producten op basis van zuren, die de afschilfering van de opperhuid bevorderen. Verschillende peelings kunnen een gunstig effect hebben op actieve acne. Andere peelings kunnen weer worden ingezet bij restacne om littekens te verminderen en weer andere peelings zijn effectief bij huidveroudering of pigmentproblemen. Iedere peeling heeft door zijn combinatie aan zuren verschillende eigenschappen, waardoor deze kunnen worden afgestemd op iedere huid.

Microneedling
Bij microneedling gebruiken wij een Dermapen (een pen met zeer fijne, vibrerende naaldjes) om minuscule kanaaltjes in de huid te creëren. De naaldjes zijn instelbaar in lengte, variërend van 0.2 mm tot en met 2.5 mm. Hierdoor wordt het natuurlijk genezingsproces in gang gezet. Tijdens dit genezingsproces maakt de huid nieuwe cellen, collageen en elastine aan. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker. Omdat de naaldjes zo dun zijn, is de hersteltijd relatief kort.

Meer informatie over deze behandelmogelijkheden vind je op onze BLOG en de website.

Aanbieding!

De hele maand november krijg je 15% korting op een losse behandeling of kuur. 

Terug van weggeweest:

Grote kans dat je ze inmiddels al weer bent tegengekomen, want beiden zijn al weer even aan het werk: huidtherapeuten Anne en Iris zijn allebei weer met plezier aan het werk na te hebben genoten van een fijn zwangerschapsverlof! 

Prijsverhogingen Lira

Helaas hebben wij te kampen met een forse prijsstijging van onze leverancier van Lira Clinical. De prijzen zijn voor ons per direct gestegen met maar liefst 25%. Wij hebben ervoor gekozen om dit in 2022 nog nietdoor te rekenen in onze verkopen, maar zijn vanaf januari genoodzaakt dit wel te doen.
Wij begrijpen dat dit een enorme stijging is, waardoor we ons assortiment binnenkort zullen uitbreiden met een nieuw merk. Houd hiervoor de nieuwsbrieven en socials in de gaten!

Wil je jouw productgebruik eens onder de loep nemen? Wij staan je tijdens een gratis consult graag bij met een persoonlijk productadvies.

Vergoedingen

Ook in 2023 hebben onze praktijken weer contracten met alle zorgverzekeraars. De vergoedingen zijn inmiddels vrijwel allemaal bekend, dus controleer je verzekering voor 2023 op tijd. Je kunt tot 1 januari overstappen en gebruik maken van je budget voor 2022.

Volg ons op social media!

Door ons te volgen zie je als eerste welke aanbiedingen wij hebben, wat er gebeurt in de praktijk en voorzien wij jouw feed van mooie foto's, filmpjes en nuttige informatie. Druk op de button om te volgen!

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

31 oktober 2022
Door: Dalí, Huidtherapeut i.o.

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Microneedling Microneedling
  Microneedling 25 oktober 2022

  Yes! Het huidverbeteringsseizoen is weer van start gegaan. De zomermaanden zijn voorbij en de herfst is begonnen. 🍂 🍄

  Lees meer