Dermadiq

Producten

Lira Clinical

Bij Dermadiq wordt gewerkt met de producten van Lira Clinical. Lira combineert natuurlijke en actieve ingrediënten in een veelzijdig pakket huidverzorgingsproducten. Lira kent 6 verschillende productlijnen, welke onderling kunnen worden gecombineerd, om zo een zelfzorgprogramma op maat te creëren.

De huidtherapeuten van Dermadiq adviseren u om tijdens uw huidverbeterende behandelingen de producten van Lira Clinical te gebruiken, om zo thuis het effect van de behandeling te versterken. Wilt u geen behandelingen ondergaan, maar enkel productadvies ontvangen om thuis aan de slag te gaan met effectieve huidverbetering? Dat kan, neem gerust contact op voor het maken van een adviesgesprek.

 • ICE lijn

  De ICE lijn van Lira Clinical is erop gericht bestaande acne te verminderen en er vervolgens voor te zorgen dat dit resultaat gehandhaafd blijft. Dit wordt bereikt door een combinatie aan effectieve ingrediënten als salicylzuur, benzoylperoxide en resorcinol. De ICE lijn is met name geschikt voor de acne-gevoelige, vette huid.

 • PRO lijn

  De PRO lijn is ontworpen om de huid te corrigeren, te herstellen en in conditie te brengen als voorbereiding op professionele behandelingen. Ook is deze krachtige lijn inzetbaar om bestaande huidveroudering tegen te gaan en verdere beschadiging van de huid te voorkomen. De producten bevatten ingrediënten als retinol, vitamine C, melkzuur en salicylzuur om de huid te exfolieren, hydrateren en fijne lijntjes en pigmentatieproblemen te verminderen en voorkomen.

 • BIO lijn

  De producten uit de BIO lijn zijn geschikt voor ieder huidtype, en met name de meest gevoelige huidtypen met bijvoorbeeld rosaceaklachten. De milde, maar effectieve ingrediënten vertragen het huidverouderingsproces, werken ontstekingsremmend en ondersteunen de huid in het genezingsproces. De producten zijn ook goed inzetbaar om de huid te herstellen na huidverbeterende behandelingen als microneedling, microdermabrasie of een peeling.

 • MYSTIQ lijn

  De producten uit de MYSTIQ lijn van Lira Clinical zijn geschikt voor ieder huidtype. Het hoofdingrediënt uit deze lijn is Mastiha, wat zorgt voor oplichting van de huid. Dit maakt deze lijn ook uitermate geschikt voor de huid met pigmentatieproblemen. Het heeft enkele zeer sterk geconcentreerde producten met onder andere vitamine C en retinol, met daar tegenover de intens helende en kalmerende ingrediënten die de huid hydrateren en verzorgen.

 • SPF lijn

  De SPF producten van Lira Clinical beschermen de huid tegen zowel UV-A als UV-B straling en helpen hiermee huidveroudering voorkomen. Het natuurlijke hydratatievermogen van de huid wordt hersteld door toegevoegde vitamine C en E. De SPF producten zijn verkrijgbaar in een SPF30 (olievrij) en een SPF15 lippenbalsem.

 • BB lijn

  Met de producten uit de BB lijn profiteer je van een volledige UVA en UVB bescherming en een egale huidtint. Ideaal voor de droge en overgevoelige huid en aan te raden voor alle huidtypen en na peelingen. Bevat antioxidanten en natuurlijke pigment egaliserende ingrediënten.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief