Dermadiq

Wie zijn wij?

Dermadiq Huidtherapeuten zijn zelfstandige ondernemende therapeuten met hetzelfde doel: ''Het bieden van hoogwaardige huidzorg in een behandelplan wat zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen''. Wij behandelen huidproblemen en huidaandoeningen met hoogwaardige laserapparatuur en innovatieve huidbehandelingen.

Foto team Dermadiq

Team Dermadiq:

  • Romy, huid- en oedeemtherapeut bij Dermadiq in Tiel, Lees meer...
  • Anne, huid- en oedeemtherapeut bij Dermadiq in Zaltbommel, Lees meer...  
  • Dalí, huid- en oedeemtherapeut in opleiding, Lees meer...
  • Iris, huid- en oedeemtherapeut bij Dermadiq in Utrecht, Lees meer...

 

Hoe waarborgen wij onze kwaliteit?

Al onze therapeuten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Deze beroepsvereniging heeft ervoor gekozen om, voor de beoordeling van de kwaliteit van de individuele therapeut, deel te nemen aan het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor o.a. huidtherapeuten en toetst iedere vijf jaar of een therapeut voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Onder andere door het regelmatig volgen van scholingen, voldoen alle Dermadiq huidtherapeuten aan deze criteria. Ook onderling werken wij hard aan het waarborgen van onze kwaliteit. Zesmaal per jaar komen alle therapeuten samen voor een overleg, waarin de kwaliteit van onze zorgverlening centraal staat.

Help ons onze kwaliteit te verbeteren

Ook u kunt ons helpen met het verbeteren van onze kwaliteit. Het kan voorkomen dat u van ons de vraag krijgt deel te nemen aan een zogeheten Patient Ervarings Onderzoek. U ontvangt dan een digitale vragenlijst over onze geleverde zorg. Deze wordt volledig anoniem ingevuld. Hiermee krijgen onze praktijken een duidelijker beeld van uw ervaringen met onze zorg en kunnen we gerichte acties ondernemen om onze kwaliteit continu te blijven verbeteren.

Onze behandelingen

Dermadiq huidtherapeuten werken volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen. Zo zijn wij er zeker van dat de behandelingen die we u bieden, en de resultaten daarvan, wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Huidbehandelingen

» Aanmeten van therapeutisch elastische kosuen
» Acne behandelingen
» Cellulite behandeling
» Elektrische epliatie
» Gezichtsbehandeling met microneedling
» Gezichtsbehandeling met fruitzuur peelingen
» Litteken behandeling
» Oedeemtherapie
» Verwijderen van huidoneffenheden

Laserbehandelingen

» Verwijderen lichaamsbeharing
» Verwijderen storende beenvaten
» Verwijderen roodheid en bloedvaatjes
» Verwijderen pigmentvlekken
» Verwijderen tatoeages

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief