Dermadiq

Wie zijn wij?

Dermadiq Huidtherapeuten zijn zelfstandige ondernemende therapeuten met hetzelfde doel: ''Het bieden van hoogwaardige huidzorg in een behandelplan wat zo veel mogelijk aansluit bij uw wensen''. Wij behandelen huidproblemen en huidaandoeningen met hoogwaardige laserapparaat en innovatieve huidbehandelingen.

✫ Marjolie, Dermadiq Beuningen

Lees meer over Marjolie en onze Dermadiq praktijk in Beuningen

Marjolie, Dermadiq Beuningen

✫ Stephanie, Dermadiq Tiel

Lees meer over Stephanei en onze Dermadiq praktijk in Tiel

✫ Anne, Dermadiq Zaltbommel

Lees meer over Anne en onze Dermadiq praktijk in Zaltbommel

✫ Sanne, Dermadiq Druten en Cuijk

Lees meer over Sanne en onze Dermadiq praktijken in Druten en Cuijk

✫ Sanne, Dermadiq Druten en Cuijk

Hoe waarborgen wij onze kwaliteit?

Al onze therapeuten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Deze beroepsvereniging heeft ervoor gekozen om, voor de beoordeling van de kwaliteit van de individuele therapeut, deel te nemen aan het Kwaliteitsregister Paramedici. Het KP voert de registratie en herregistratie uit voor o.a. huidtherapeuten en toetst iedere 5 jaar of een therapeut voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Onder andere door het regelmatig volgen van scholingen, voldoen alle Dermadiq huidtherapeuten aan deze criteria. Ook onderling werken wij hard aan het waarborgen van onze kwaliteit. Zesmaal per jaar komen alle therapeuten samen voor een overleg, waarin de kwaliteit van onze zorgverlening centraal staat.

Help ons onze kwaliteit te verbeteren

Ook u kunt ons helpen met het verbeteren van onze kwaliteit. Het kan voorkomen dat u van ons de vraag krijgt deel te nemen aan een zogeheten Patient Ervarings Onderzoek. U ontvangt dan een digitale vragenlijst over onze geleverde zorg. Deze wordt volledig anoniem ingevuld. Hiermee krijgen onze praktijken een duidelijker beeld van uw ervaringen met onze zorg en kunnen we gerichte acties ondernemen om onze kwaliteit continu te blijven verbeteren.

Onze behandelingen

Dermadiq huidtherapeuten werken volgens de recentste wetenschappelijke richtlijnen. Zo zijn wij er zeker van dat de behandelingen die we u bieden, en de resultaten daarvan, wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Huidbehandelingen

» Aanmeten van therapeutisch elastische kosuen
» Acnetherapie
» Camouflagetherapie
» Elektrische epliatie
» Coagulatie van huidoneffenheden
» Endermologie
» Littekentherapie
» Microdermabrasie
» Microneedling
» Oedeemtherapie
» Peelingen

Laserbehandelingen

» Laserontharen met de Lightsheer Diodelaser
» Laseren van bloedvaatjes
» Laseren van pigmentvlekken

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief