Dermadiq

Voor huidtherapeuten

Dermadiq, voor kleine praktijken die groot willen starten!

De praktijken van Dermadiq zijn zelfstandige ondernemende huidtherapeuten, maar samenwerkend onder de franchise-organisatie Dermadiq. "Samen werken we beter", is ons motto. Ben jij een startende ondernemer in de huidtherapie? Dan kun je veel voordelen halen door te starten als Dermadiq praktijk.

Waarom kiezen voor de franchise-constructie Dermadiq?

  • Wij hebben ruim assortiment laserapparatuur ter beschikking zoals een LightSheer Diodelaser, Nd:Yag Q-switched, Nd:Yag MultiSpot en verschillende IPL.
  • Wij bieden een telefoonservice voor het maken, verzetten en annuleren van afspraken.
  • Wij verzorgen de complete marketing. Denk hierbij aan: content plaatsen op social media kanalen, publicaties van artikelen, advertenties op Google, maken van behandelvideo's, versturen van nieuwsbrieven etc.
  • Wij verzorgen de vindbaarheid van deze site waarop jij ook een volledig, door jou in te richten, pagina krijgt. Je hebt dus geen site meer nodig.
  • Wij houden maandelijks een intercollegiaal overleg met alle Dermadiq praktijken (ADAP Geaccrediteerd).
  • Samen kunnen wij zowel kennis als kosten delen.

''Samen werken wij beter''

Dermadiq helpt je bij hetgeen wat op je af komt als beginnende praktijk. Zoals hogere eisen van zorgverzekeraars, concurrentie in de omgeving en het feit dat je in apparatuur moet investeren om innovaties niet mis te lopen. Bij ons kun je als kleine startende onderneming, toch groot zijn. Wij nemen een groot deel van investeringen op ons. Denk hierbij aan de aanschaf van een goede website, de aanschaf van laserapparaat en de naamsbekendheid.

Wij helpen je bij de marketing, de kwaliteit van je beginnende praktijk en innovatie op het gebied van behandelingen. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We bespreken dan wat we kunnen bieden en wat je eventueel nog moet doen om aan de kwaliteitseisen van Dermadiq te kunnen voldoen.

Meer informatie over de franchise organisatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.
  •  
  •  
  •  

Contactgegevens hoofdkantoor Dermadiq BV

Dermadiq BV
T: 088 9904422
E: info@dermadiq.nl

Bezoekadres
Rietveldenweg 49 G
5222 AP 's-Hertogenbosch

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief