•  
  •  
  •  
Huidproblemen

Transgenders (ongewenste haargroei)

Een transgender persoon kan in transitie gaan om geheel of gedeeltelijk van geslacht te veranderen. Een geboren vrouw kan in transitie gaan om een man te worden en vice versa. Deze weg gaat gepaard met medische, psychische en sociale aspecten. Vanwege één of meerdere van deze aspecten kan het gewenst zijn om ongewenste haargroei te verwijderen. Hormonale behandeling bij transgender vrouwen heeft vaak onvoldoende resultaat in het gelaat en kan als storend worden ervaren.

Ongewenste beharing

In eerste instantie neemt de lichaamsbeharing door medicatie af, maar wanneer dit stagneert kan er gekozen worden voor definitieve ontharing door middel van laser. Vaak is dit het geval bij de baardstreek. Voor een vrouw met een mannenlichaam is het erg normaal om af te willen van borsthaar, baardhaar en ongewenste haargroei op andere plaatsen op het lichaam. 

Behandeling

Dermadiq werkt met de LightSheer Diodelaser. Deze laser heeft door zijn unieke golflengte (810 nm) veel voordelen ten opzichte van andere laser- of lichtapparaten. Bij witte, blonde, grijze of rode haren is laserontharing niet mogelijk, maar dit kan wel behandeld worden door middel van elektrische epilatie. 

Huidbehandelingen
Laserbehandelingen