Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuws van november

Fijne tips voor je huid in de herfstmaanden, twee nieuwe spectaculaire aanbieding bij Dermadiq en praktijknieuws. Lees snel verder!

Huid in de herfst

Onze huid houdt van consistentie. In de herfst en wintermaanden daalt de luchtvochtigheid. Hoe droger de lucht, hoe meer vocht het uit de huid trekt. Hierdoor heb je sneller last van droogheid en schilfering in de koudere maanden van jaar. 

Het is niet alleen de plotselinge verandering in temperatuur die deze problemen geeft, ook de verandering in levensstijl. Denk aan lang, warm douchen en de kachel hoog aanzetten. Lees welke tips wij op een rijtje hebben gezet voor je om de huid in optimale conditie te houden!

Gratis product

Deze maand: een gratis Meditopics 1% Retinol crème of Meditopics Hydraterende crème t.w.v. € 31,00 cadeau bij 3 sessies microneedling (Dermapen behandeling). Wellicht ook interessant voor uw vriend(in), moeder of zus? Deze aanbieding is uitsluitend te boeken tot 31 oktober 2019.

Kies voor:
Optie 1: Meditopics 1% Retinol crème

Retinol, beter bekend als vitamine A, is één van de belangrijkste vitamine voor de gezondheid van de huid. Retinol zorgt voor verbetering van de wondheling, werkt huidverjongend, voorkomt puistjes en mee-eters en tot slot: retinol vervaagt pigmentvlekken

Of optie 2: Meditopics Hydraterende crème
De hydraterende crème bevat een hoge concentratie Aloë Vera, vitamine E, amandel- en jojobaolie. Deze combinatie zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de opperhuid. Uitermate geschikt bij droge, gevoelige huid en na peelings of microneedling behandelingen.

Lekker in je vel

Heeft u last van pigmentvlekken, vaatjes of roodheid in het gezicht, storende beenvaatjes of een tatoeage waar u vanaf wil? Deze maand mogen wij 20% introductie-korting geven op uw eerste IPL- of laserbehandeling! Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Deze aanbieding is uitsluitend te boeken tot 31 oktober 2019.

Kijkje in de praktijk

Wist u dat u voor heel veel huidklachten bij Dermadiq terecht kunt? Denk bijvoorbeeld aan huidverbeterende therapieën zoals microneedling (Dermapen behandeling), fruitzuur peelings en endermologie. Onze huidtherapeuten kunnen allerlei huidoneffenheden en onzuiverheden verwijderen. Maar ook voor oedeem- en litteken behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij therapeutisch elastische kousen verstrekken. Bekijk de video om een impressie te krijgen van de behandelingen die wij geven.

Behandelingen huidtherapeut

Praktijknieuws

NIEUW IN BEUNINGEN: PERMANENTE MAKE-UP
Op donderdag 7 november en 19 december kunt u bij de praktijk in Beuningen terecht voor het laten aanbrengen van permanente make-up zoals eyeliner, wenkbrauwen en hairstrokes middels de microblading-techniek. U wordt behandeld door huidtherapeut en Dermatografist Maria van de Kuil van Inkredible.
Meer informatie »

NIEUW IN TIEL: MEDEWERKER
In september is Dalí van Doesburg gestart als front-office manager bij de praktijk in Tiel. Dalí heeft een passie voor de huid en alles wat er mee te maken heeft. Ze hoopt zelf ook huidtherapeut te worden, maar gaat eerst haar propedeuse in de toegepaste psychologie halen. Je kan Dalí tegenkomen op donderdag of zaterdag.

1 oktober 2019
Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer