Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief november 2019

Fijne tips voor je huid in de herfstmaanden, twee nieuwe spectaculaire aanbieding bij Dermadiq en praktijknieuws. Lees snel verder!

Huid in de herfst

Onze huid houdt van consistentie. In de herfst en wintermaanden daalt de luchtvochtigheid. Hoe droger de lucht, hoe meer vocht het uit de huid trekt. Hierdoor heb je sneller last van droogheid en schilfering in de koudere maanden van jaar. 

Het is niet alleen de plotselinge verandering in temperatuur die deze problemen geeft, ook de verandering in levensstijl. Denk aan lang, warm douchen en de kachel hoog aanzetten. Lees welke tips wij op een rijtje hebben gezet voor je om de huid in optimale conditie te houden!

Gratis product

Deze maand: een gratis Meditopics 1% Retinol crème of Meditopics Hydraterende crème t.w.v. € 31,00 cadeau bij 3 sessies microneedling (Dermapen behandeling). Wellicht ook interessant voor uw vriend(in), moeder of zus? Deze aanbieding is uitsluitend te boeken tot 31 oktober 2019.

Kies voor:
Optie 1: Meditopics 1% Retinol crème

Retinol, beter bekend als vitamine A, is één van de belangrijkste vitamine voor de gezondheid van de huid. Retinol zorgt voor verbetering van de wondheling, werkt huidverjongend, voorkomt puistjes en mee-eters en tot slot: retinol vervaagt pigmentvlekken

Of optie 2: Meditopics Hydraterende crème
De hydraterende crème bevat een hoge concentratie Aloë Vera, vitamine E, amandel- en jojobaolie. Deze combinatie zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de opperhuid. Uitermate geschikt bij droge, gevoelige huid en na peelings of microneedling behandelingen.

Lekker in je vel

Heeft u last van pigmentvlekken, vaatjes of roodheid in het gezicht, storende beenvaatjes of een tatoeage waar u vanaf wil? Deze maand mogen wij 20% introductie-korting geven op uw eerste IPL- of laserbehandeling! Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Deze aanbieding is uitsluitend te boeken tot 31 oktober 2019.

Kijkje in de praktijk

Wist u dat u voor heel veel huidklachten bij Dermadiq terecht kunt? Denk bijvoorbeeld aan huidverbeterende therapieën zoals microneedling (Dermapen behandeling), fruitzuur peelings en endermologie. Onze huidtherapeuten kunnen allerlei huidoneffenheden en onzuiverheden verwijderen. Maar ook voor oedeem- en litteken behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij therapeutisch elastische kousen verstrekken. Bekijk de video om een impressie te krijgen van de behandelingen die wij geven.

Behandelingen huidtherapeut

Praktijknieuws

NIEUW IN BEUNINGEN: PERMANENTE MAKE-UP
Op donderdag 7 november en 19 december kunt u bij de praktijk in Beuningen terecht voor het laten aanbrengen van permanente make-up zoals eyeliner, wenkbrauwen en hairstrokes middels de microblading-techniek. U wordt behandeld door huidtherapeut en Dermatografist Maria van de Kuil van Inkredible.
Meer informatie »

NIEUW IN TIEL: MEDEWERKER
In september is Dalí van Doesburg gestart als front-office manager bij de praktijk in Tiel. Dalí heeft een passie voor de huid en alles wat er mee te maken heeft. Ze hoopt zelf ook huidtherapeut te worden, maar gaat eerst haar propedeuse in de toegepaste psychologie halen. Je kan Dalí tegenkomen op donderdag of zaterdag.

1 oktober 2019
Door: Stephanie van Zundert, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • Tien onmisbare tips bij acne Tien onmisbare tips bij acne
  Tien onmisbare tips bij acne 8 oktober 2019

  Huidtherapeut Stephanie bespreekt de oorzaken en behandeling van acne. Lees hier de tien onmisbare tips en triggers bij acne.

  Lees meer
 • Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019
  Nieuwsbrief september 2019 9 september 2019

  Een lekkere volle nieuwsbrief met een paar heerlijke nazomer behandelingen mét korting, onze top 3 producten voor september en praktijknieuws. 

  Lees meer
 • Effecten van de zon op de huid Effecten van de zon op de huid
  Effecten van de zon op de huid 14 augustus 2019

  De zon voelt heerlijk. Je wordt er vrolijk van, je voelt je goed. Maar hoe reageert je huid erop? De huid maakt pigment aan waardoor de huid een bruine tint krijgt. Maar... door...

  Lees meer