Microneedling

Microneedling

Yes! Het huidverbeteringsseizoen is weer van start gegaan. De zomermaanden zijn voorbij en de herfst is begonnen. ūüćā ūü楠

Ben jij op zoek naar een behandeling om je huid te verbeteren, kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Dermadiq. 

Microneedling is een techniek voor effectieve huidverbetering, die inzetbaar is bij een breed scala aan huidtypen en huidproblemen. Ook wordt deze mooie behandeling ingezet met als doel om je huid een egalere tint te geven. 

Bij microneedling gebruiken wij een pen met zeer fijne, vibrerende naaldjes om minuscule kanaaltjes in de huid te creëren. De naaldjes zijn instelbaar in lengte, variërend van 0.2 mm tot en met 2.5 mm. Hierdoor wordt het natuurlijk genezingsproces in gang gezet. Ook wordt er als tussenstof hyaluronzuur toegepast. Door de kanaaltjes in de huid wordt dit product beter opgenomen. 

Tijdens het genezingsproces maakt de huid nieuwe cellen, collageen en elastine aan. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler en egaler van kleur. Omdat de naaldjes zo dun zijn, is de hersteltijd dan ook relatief kort.

Microneedling wordt succesvol toegepast bij:

 • Acne littekens;
 • Verouderde huid;
 • Grove poriën;
 • Huidveroudering;
 • Pigmentvlekken.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden na het lezen van dit bericht, maak dan snel een afspraak bij Dermadiq. Wij kijken er al naar uit om jou te mogen behandelen.

25 oktober 2022
Door: Dalí, Huidtherapeut i.o.

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer