Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019

In deze nieuwsbrief: ontzettend leuk praktijknieuws, voor- en na foto's van laserbehandelingen om een tatoeage te verwijderen en uitleg over kruidenpeelings.

Omdat niet iedereen tevreden blijft...

Niet iedereen blijft tevreden over zijn of haar tatoeage. Het is mogelijk dat de tatoeage niet meer bij een levensfase past of dat je erop uitgekeken bent. Ook kan het gebeuren dat de tatoeage niet naar wens is gezet. Dermadiq kan jouw tatoeage verwijderen met de nieuwste laserbehandeling. Tevens kunnen wij tatoeagepuntjes na bestraling behandelen.

"Recentelijk heb ik mijn tatoeage laten verwijderen (ik had een grote tatoeage op mijn decolleté). Wij zijn nu bij de derde behandeling en ik ben al zo blij dat ik langzaam mijn eigen huidskleur terug zie komen! Laatst heb ik zelfs weer een V-hals truitje gedragen. Het is geen fijne behandeling maar de huidtherapeute stelde mij echt op m'n gemak.''

Behandelresultaat na twee behandelingen. Er zullen nog één a twee sessies plaatsvinden. In de volgende nieuwsbrief zullen wij het uiteindelijke resultaat laten zien van de laserbehandelingen.

Voordelen van een behandeling bij Dermadiq
✩ Gratis intakegesprek + proefpuls
✩ Behandeling vanaf €50,-
✩ Persoonlijk behandelplan
✩ Gespecialiseerde huidtherapeuten met goede apparatuur
✩ In Beuningen, Tiel, Utrecht en Zaltbommel

Gezichtsbehandeling met kruidenpeeling

De Green Powder Peeling (of te wel: groene kruidenpeeling) is een behandeling om de huid te vernieuwen en het vochtgehalte in de huid te herstellen. Deze kruidenpeeling bevat alleen maar organische kruiden. Een perfect alternatief in plaats van een sterke chemische peeling. De kruiden verwijderen dode oppervlakkige huidcellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Omdat de Green Powder Peeling een organische peeling is, is de herstelperiode kort.

Het effect
Direct na de peeling voelt de huid warm, glad en tintelend aan. De dagen daarna ontstaat een stralende glow en egale huid. Het is een kwestie van de huid goed hydrateren met het juiste product (bijv. onze 20% vitamine C serum) om het verbluffende effect vast te houden.

Is mijn huid geschikt voor deze kruidenpeeling?
Een kruidenpeeling kan worden ingezet bij een onrustige huid, plekjes en vlekjes die moeten genezen, droge en gevoelige huid, oppervlakkige pigmentvlekken, vette huid, fijne lijntjes en een vochtarme huid.

Behandeling van 45 minuten bestaat uit:
✩ Reiniging met biologische enzymatische reiniging
✩ Dieptereiniging (verwijderen onzuiverheden)
✩ Aanbrengen kruidenpeeling
✩ Aanbrengen biologisch hydra masker met gouddeeltjes
✩ Aanbrengen 20% vitamine C serum
✩ Indien nodig aanbrengen zonbescherming SPF 30

Deze behandeling kost €65,-

Van bride-to-be naar mom-to-be

Huidtherapeut Anne Schuurmans en kersverse echtgenoot Jeroen Schuurmans zijn in blijde verwachting van een jongetje! Anne is in augustus uitgerekend. In de periode van juni tot oktober zal haar afwezigheid door zwangerschapsverlof worden opgevangen door huidtherapeut Iris (van Dermadiq Utrecht).

Nieuwe praktijk in Utrecht

Sinds 1 januari 2019 is de nieuwste locatie van Dermadiq geopend op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. In deze praktijk werkt huidtherapeut Iris van den Hoek. Haar pas gerenoveerde praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping van Gezondheidscentrum de Burg in de wijk Zuilen. De praktijk is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren naast het gebouw), de fiets en het openbaar vervoer. Iris is afgestudeerd huidtherapeut en heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen verschillende huidtherapeutische praktijken in de regio.

“Het mooiste aan het beroep huidtherapeut vind ik om voor mensen met huidproblemen klaar te staan. Door het volgen van diverse cursussen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak en wil ik zoveel mogelijk mensen met huidproblemen helpen.”

Aldus Iris. Klik hier voor meer informatie over Dermadiq Utrecht en over huidtherapeut Iris.

1 maart 2019
Door: Kim, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer