Nieuwsbrief februari 2020

In deze nieuwsbrief: een uitgebreid vergelijkingsartikel tussen de Soprano laser, IPL en Diodelaser bij definitief ontharen, het juiste product voor mee op ski-vakantie en een fijne Valentijnsbehandeling met korting!

Goedkoop en 100% pijnloos: te mooi om waar te zijn?

Steeds vaker krijgen wij cliënten in de praktijk die elders meerdere behandelingen hebben ondergaan om ongewenste haargroei tegen te gaan, zonder het gewenste resultaat. Zij vragen dan of wij hen verder kunnen helpen. Wij doken het internet op en zien dat er geadverteerd wordt met 100% pijnloos ontharen en behandelpakketten waarbij je voor een paar tientjes onbeperkt je lichaam kan laten ontharen. Hoe komt het dat er zoveel verschil zit in de behandelprijzen en in het behandelresultaat? En hoe herken je salons/praktijken met goede apparatuur? 

Lees verder....

ūüíó Valentijnsbehandeling ūüíó

In de aanloop naar Valentijnsdag kun je voor een zeer scherpe prijs een uitgebreide Valentijnsbehandeling boeken. De vraag is alleen: geef je 'm cadeau of laat je jezelf eens verwennen? Deze behandeling is uitsluitend te boeken tussen 10 en 21 februari 2020.

Valentijnsbehandeling
45 minuten, €55,-
‚ú© Gezichtsreiniging
‚ú© Dieptereiniging (verwijderen oneffenheden)
‚ú© Fruitzuur of kruidenpeeling
‚ú© pH-herstellende lotion
‚ú© Hydraterend masker met gouddeeltjes (verjongend effect)
‚ú© Voedend serum
‚ú© Verzorgende dag- of nachtcrème
 

‚ĚĄÔłŹ Lira SPF 30 mee op wintersport ‚ĚĄÔłŹ

Mooie witte pistes, een blauwe lucht en een heldere zon... Het wintersportseizoen is weer in volle gang! Wist je dat het op wintersport ontzettend belangrijk is om de huid te beschermen tegen schadelijke effecten van de zon? Zonbescherming tijdens wintersport is net zo belangrijk en onmisbaar als de benodigde materialen tijdens deze vakantie.

In de bergen is de lucht schoner en helderder. Hierdoor is de UV-straling sterker, óók wanneer het bewolkt is! Daarnaast worden zonnestralen door de witte sneeuw weerkaatst waardoor je sneller verbrand. Om de schadelijke effecten van de zon tegen te gaan adviseren wij Lira Solar Shield SPF30. Ingrediënten:

 • 21% zinkoxide: beschermt zowel tegen UVA als UVB. Bevat een fysische filter wat direct zorgt van het afkaatsen van zonlicht.
 • Vitamine C: krachtig antioxidant, vermindert pigmentvlekken
 • Vitamine E: krachtig antioxidant, herstel en hydrateert
 • Dadel extract: werkt kalmerend, laat warmte gemakkelijk uit de huid
 • Druiven plantstamcellen: celherstellend, beschermt cellen tegen invloeden van buitenaf

Verkoopprijs: 37,-

Schrijf een review online en ontvang 10% korting!

2 februari 2020
Door: Kim, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer