Nieuwsbrief februari 2020

In deze nieuwsbrief: een uitgebreid vergelijkingsartikel tussen de Soprano laser, IPL en Diodelaser bij definitief ontharen, het juiste product voor mee op ski-vakantie en een fijne Valentijnsbehandeling met korting!

Goedkoop en 100% pijnloos: te mooi om waar te zijn?

Steeds vaker krijgen wij cliënten in de praktijk die elders meerdere behandelingen hebben ondergaan om ongewenste haargroei tegen te gaan, zonder het gewenste resultaat. Zij vragen dan of wij hen verder kunnen helpen. Wij doken het internet op en zien dat er geadverteerd wordt met 100% pijnloos ontharen en behandelpakketten waarbij je voor een paar tientjes onbeperkt je lichaam kan laten ontharen. Hoe komt het dat er zoveel verschil zit in de behandelprijzen en in het behandelresultaat? En hoe herken je salons/praktijken met goede apparatuur? 

Lees verder....

ūüíó Valentijnsbehandeling ūüíó

In de aanloop naar Valentijnsdag kun je voor een zeer scherpe prijs een uitgebreide Valentijnsbehandeling boeken. De vraag is alleen: geef je 'm cadeau of laat je jezelf eens verwennen? Deze behandeling is uitsluitend te boeken tussen 10 en 21 februari 2020.

Valentijnsbehandeling
45 minuten, €55,-
‚ú© Gezichtsreiniging
‚ú© Dieptereiniging (verwijderen oneffenheden)
‚ú© Fruitzuur of kruidenpeeling
‚ú© pH-herstellende lotion
‚ú© Hydraterend masker met gouddeeltjes (verjongend effect)
‚ú© Voedend serum
‚ú© Verzorgende dag- of nachtcrème
 

‚ĚĄÔłŹ Lira SPF 30 mee op wintersport ‚ĚĄÔłŹ

Mooie witte pistes, een blauwe lucht en een heldere zon... Het wintersportseizoen is weer in volle gang! Wist je dat het op wintersport ontzettend belangrijk is om de huid te beschermen tegen schadelijke effecten van de zon? Zonbescherming tijdens wintersport is net zo belangrijk en onmisbaar als de benodigde materialen tijdens deze vakantie.

In de bergen is de lucht schoner en helderder. Hierdoor is de UV-straling sterker, óók wanneer het bewolkt is! Daarnaast worden zonnestralen door de witte sneeuw weerkaatst waardoor je sneller verbrand. Om de schadelijke effecten van de zon tegen te gaan adviseren wij Lira Solar Shield SPF30. Ingrediënten:

 • 21% zinkoxide: beschermt zowel tegen UVA als UVB. Bevat een fysische filter wat direct zorgt van het afkaatsen van zonlicht.
 • Vitamine C: krachtig antioxidant, vermindert pigmentvlekken
 • Vitamine E: krachtig antioxidant, herstel en hydrateert
 • Dadel extract: werkt kalmerend, laat warmte gemakkelijk uit de huid
 • Druiven plantstamcellen: celherstellend, beschermt cellen tegen invloeden van buitenaf

Verkoopprijs: 37,-

Schrijf een review online en ontvang 10% korting!

2 februari 2020
Door: Kim, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • De badkamerdetox De badkamerdetox
  De badkamerdetox 28 juli 2020

  Heb jij ook al lekker vakantie maar blijf je thuis? Onderwerp je badkamerkastjes eens aan een flinke detox.

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juli 2020 Nieuwsbrief juli 2020
  Nieuwsbrief juli 2020 30 juni 2020

  Het is zomer! De hittegolf van afgelopen week is nog voelbaar, onze huid gloeit nog na en de zonnebrand is niet aan te slepen. In deze nieuwsbrief bespreken we een aantal...

  Lees meer
 • Nieuwsbrief mei 2020 Nieuwsbrief mei 2020
  Nieuwsbrief mei 2020 1 mei 2020

  Dermadiq is weer volop open, en wat zijn wij blij! In deze nieuwsbrief een aantal goede tips en behandelingen voor zware vermoeide benen, vocht vasthouden, beenvaatjes en...

  Lees meer