Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018

Sinterklaas is het land uit, dus we mogen officieël aan kerst en oud & nieuw gaan denken! ✨ Onze favorieten feestdagen van het jaar. Want:glitters, feestelijke jurkjes, knusheid en cadeautjes - daar houden wij wel van! Lees verder voor onze kerstactie...

O, Denneboom...

Dit jaar hebben wij extra veel tijd en aandacht gestoken in het ontwikkelen van een mooie kerstactie. Graag wil het team van Dermadiq jullie in het zonnetje zetten. Daarom zul je vanaf vandaag in iedere Dermadiq praktijk een kerstboom zien staan. Een kerstboom gevuld met de prachtigste ballen en mooiste cadeautjes. Tussen 18 december 2018 en 8 januari 2019 mag iedereen zijn of haar cadeau uit de kerstboom kiezen.

🤶🏻Er hangt van alles in: van kortingsbonnen tot mini-producten!🎅🏻

Limited Editie: kerstbehandeling

Tijdens deze speciale feestmaand kun je voor een zeer scherpe prijs een uitgebreide kerstbehandeling boeken. Met deze gezichtsbehandeling ben je verzekerd van een ontspannen en stralende huid tijdens kerst en oud & nieuw ✨. Deze behandeling is uitsluitend te boeken tussen 18 december 2018 en 8 januari 2019.

Limited Editie Kerstbehandeling
45 minuten, verkoopprijs €55,-
✩ Gezichtsreiniging
✩ Dieptereiniging
✩ Fruitzuur-peeling
✩ pH-herstellende lotion
✩ Hydraterend masker met gouddeeltjes (verjongend effect)
✩ Voedend serum
✩ Inmasseren verzorgende dag- of nachtcrème

Geef deze behandeling cadeau of boek je eigen behandeling via onderstaande button »

Product van de maand

Onze cliënten zijn fan van dit bijzondere masker. Waarom? Het Hydrating Mineral Mask is een kalmerend, verzachtend en vochtinbrengend masker op gelbasis. Het bevat veel antioxidanten, ontstekingsremmende en huidherstellende ingriëdenten. Dat maakt dit product uitermate geschikt voor de vochtarme huid en ouder-wordende huid. Een huid met droge plekjes knapt na gebruik weer helemaal op, daarmee is dit masker zo geliefd bij de gebruikers ♡. De verkoopprijs is €45,-

Ingrediënten:
✩ Goud: huidverjongend
✩ Colloïdaal zilver: wondgenezing, ontstekingsremmend
✩ Magnesium: stimuleert de aanmaak collageen
✩ Vitamine C: krachtig antioxidant, pigmentverlichtend
✩ Beredruif extract: versnelt de wondgenezing, pigmentverlichtend
✩ Zoethout extract: antioxidant, pigmentverlichtend
✩ Hyaluronzuur: vochtbindend

Mededeling: Tarieven 2019

Vanaf januari 2019 gelden mogelijk andere prijzen in uw Dermadiq praktijk. Volgend jaar voert Dermadiq nieuwe tarieven, geldend voor elke praktijk. Het kan zijn dat uw huidbehandeling iets goedkoper of iets duurder gaat worden. 

Volg ons op Instagram

Door ons te volgen zie je als eerste welke aanbiedingen wij hebben, wat er gebeurd in de praktijk en voorzien wij jou feed van mooie foto's en nuttige informatie.

1 december 2018
Door: Kim, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief november 2023 Nieuwsbrief november 2023
  Nieuwsbrief november 2023 1 november 2023

  De bladeren veranderen van kleur en het is tijd om extra aandacht aan de huid te besteden. In deze nieuwbrief zullen we je meer vertellen en lees je over de Herfstactie!

  Lees meer
 • Zonbescherming Zonbescherming
  Zonbescherming 21 juni 2023

  In deze blog vertellen we alles over SPF, verschillende soorten straling, de beste zonnecrèmes en geven we je tips!

  Lees meer
 • Nieuwsbrief november 2022 Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022 31 oktober 2022

  De zomer is dan nu toch echt voorbij, maar wist je dat dit dé ideale periode is om te starten met huidverbetering? Bij Dermadiq hebben wij november daarom dit jaar omgedoopt tot...

  Lees meer