Dermadiq Tiel

Welkom

... bij Dermadiq Tiel. Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Tiel. Op vijf minuten loopafstand van het bruisende hart en gezellige terrasjes kunt u uw huidbehandelingen ondergaan. Mocht u na uw behandeling tijd over hebben, raden wij u aan om even de stad in te lopen!

De huidtherapeut

Uw huidtherapeut bij Dermadiq Tiel is Stephanie van Zundert. Stephanie woont in de stad Utrecht maar is van origine een rasechte Brabander. Nadat ze de opleiding schoonheidsspecialiste had afgerond, was de interesse en motivatie om door te studeren in de huidtherapie groter dan ooit. Stephanie is in 2016 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens en na haar studie was ze werkzaam in een dermatologisch huidkankercentrum. Daar heeft zij veel ervaring op gedaan in het herkennen en signaleren van verdachte ‘plekjes en vlekjes’. Alhoewel werken in een zelfstandig ziekenhuis erg interessant is, ligt haar hart toch in de huidtherapeutische praktijk.

Wat betekent huidtherapie voor jou?

''Huidtherapie is mijn passie, maar nu kan ik ook nog eens met producten en apparaten werken die volgens de literatuur het meest geschikt zijn. Als huidtherapeut is het mijn missie om goede zorg te leveren met de beste middelen. Binnen de huidtherapie heb je geregeld langdurig contact met patiënten en dat vind ik fijn. Een band opbouwen en samen ergens naartoe werken. Daarnaast kan niets het gevoel evenaren van het behalen van resultaat. Het werk dat uit mijn handen komt, kan soms mensenlevens veranderen. Die gedachte maakt het werken als huidtherapeut zo mooi.''

De toekomst van huidtherapie

‘‘Binnen de huidtherapie veranderd er elk jaar, soms elke maand, wel iets. In de wet- en regelgeving, innovaties, nieuwe methoden en in samenwerking met zorgverzekeraars. Het fijne aan werken bij Dermadiq is dat het een grote organisatie betreft met praktijken op verschillende locaties. Door het maandelijkse huidtherapeutische overleg blijven wij samen innoveren en op tijd meebuigen met veranderingen. Zo lopen wij altijd voorop. Door deze samenwerking beschikt elke Dermadiq praktijk ook over goede professionele apparatuur en producten. In de toekomst denk ik dat deze voordelen als huidtherapeut alleen maar meer en groter zullen worden. Wetende dat er achter mij nog een heel team van huidtherapeuten staat is een prettig gevoel.’’

Verwijzers

Verwijzers (huisartsen, dermatologen) kunnen ons bereiken via Zorgmail en Zorgdomein. Hiermee is verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking met uw huisarts te versterken. Dermadiq heeft met alle zorgverzekeraars langjarige contracten en declareren de verzekerde behandelingen via Vecozo bij de zorgverzekeraars. 

 

Contact
Maak een afspraak
Behandelmethoden
 • Lasertherapie pigment
 • Peelings
 • Coagulatie
 • Endermologie
 • Aanmeten kousen
 • Oedeemtherapie
 • Littekentherapie
 • Microneedling
 • Acnetherapie
 • Lasertherapie tatoeages
 • Lasertherapie overbeharing
 • Lasertherapie vaatafwijkingen
 • Laseren
 • Electrisch epileren
 •  
  Stephanie van Zundert

  Leuk dat u geïnteresseerd bent in een behandeling bij Dermadiq Tiel. Uw huidtherapeut Stephanie is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Naast het geven van therapeutische behandeling in de praktijk, schrijft Stephanie met veel plezier blogs en artikelen over de huid en alles wat daarbij komt kijken. Van ingrediënten in producten tot de zon die op de huid schijnt. U kunt deze terugvinden onder de tab ''Blog''.

  Binnen de huidtherapeutische praktijk zet Stephanie haar enthousiasme in om u op uw gemak te stellen. Ze streeft er naar een band op te bouwen en samen naar het behandeldoel te werken. Dermadiq Tiel heeft een groot aanbod therapeutische behandelingen, effectieve producten en goede professionele apparatuur ter beschikking. Hierdoor kan Stephanie een oplossing bieden voor uw huidprobleem, een passend advies geven en in overleg een behandelen opstellen. Tot snel!