Dermadiq

Behandeling met fruitzuur peeling

Peeling is een techniek om oppervlakkige huidcellen verwijderd worden, waardoor de huid wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De peelings waarmee Dermadiq werkt, bevatten gecombineerde zuren en actieve ingrediënten die de eiwitten tussen de dode huidcellen van de opperhuid oplossen. Hierdoor kan uw huid gaan afschilferen. Wanneer de huid vervolgens geneest, ontstaat er een gladdere, egalere huid.

Is mijn huid geschikt voor een peeling?

Een fruitzuur peeling kan worden ingezet bij de behandeling van de volgende indicaties:

» Alle vormen van acne
» Zonbeschadigde huid
» Droge en/of gevoelige huid
» Littekens
» Pigmentvlekken
» Rosacea met onstekingen
» Vette huid
» Grote poriën en grove huidstructuur
» Fijne lijntjes en vochtarme huid
» Dikke grauwe rokershuid

Al jaren rosacea

"Na één melkzuurpeeling merkte ik dat de rosacea minder branderig en jeukerig voelde. Ik heb het idee dat mijn huid er veel rustiger en minder rood van is geworden. Graag onderga ik nog wel een tweede of derde behandeling. Ik ben behandeld door huidtherapeute Stephanie bij Dermadiq in Tiel."

Jacoline E., Culemborg, 53 jaar Resultaat:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij werken met de peelings van Lira Clinical. Iedere peeling heeft zijn unieke werking en eigenschappen. De huidtherapeut kan samen met u bepalen welke peeling het beste bij uw wensen past.

Oppervlakkige peelings | Verfrissing en huidvernieuwing

Vita-Brite peeling: Deze oppervlakkige peeling is geschikt voor ieder huidtype en verfrist, verheldert en hydrateert de huid. Het is een milde peeling met weinig bijwerkingen. De peeling kan worden ingezet als introductie- of onderhoudsbehandeling. Ook in de zomer kan deze peeling worden toegepast!
Hoofdingrediënten: vitamine C, amandelzuur, salicylzuur


Pumpkin peeling: Deze universele peeling zorgt voor exfoliatie van dode huidcellen op de bovenste huidlaag. De verschillende zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De Pumpkin peeling heeft een zeer positief effect op acne en oppervlakkige pigmentvlekken. De peeling heeft vrijwel geen bijwerkingen en herstelperiode.
Hoofdingrediënten: pompoenenzymen, anti-oxidanten, retinol

Oppervlakkige peeling | Een boost voor rosacea en donkere huidtype

Melkzuur peeling: melkzuur heeft de eigenschap schimmels en gisten (die rosacea kunnen veroorzaken) te doden. Tevens is de melkzuur peeling ideaal om pigmentproblemen aan te pakken door zijn oplichtend werking. De zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie en dat maakt de melkzuur peeling uiterst veilig op de donkere huid.
Hoofdingrediënt: melkzuur

Middeldiepe peelings | Verminderen van acne

Salicylzuur peeling: Deze peeling bevat salicylzuur, wat keratolytisch werkt op het huidoppervlak. Dat wil zeggen dat de bovenste huidlaag wordt verweekt en afschilfert. Salicylzuur is uitermate geschikt voor de vette, ontstoken acnehuid door de talgoplossende werking van salicylzuur.  Het werkt diep door in de talgklier en helpt zo ontstekingen te verminderen.
Hoofdingrediënt: salicylzuur

Jessner peeling: De Jessner peeling is 'De gouden standaard' in chemische peelings. De peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling een gunstig effect op pigmentvlekken.
Hoofdingrediënten: salicylzuur, resorcinezuur, melkzuur

Middeldiepe peeling | Anti-aging

TCA peeling: Een TCA peeling is een krachtige, huidvernieuwende peeling die de huidtextuur herstelt en egaliseert. Deze geavanceerde medische peeling is geschikt voor het behandelen van (acne)littekens. De TCA peeling wordt ingezet bij fijne lijntjes, pigmentvlekken en een verslechterde huidstructuur.
Hoofdingrediënten: salicylzuur, trichloorazijnzuur, phenol

Intakegesprek

Een eerste consult bij Dermadiq is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut de huid en bepaalt ze samen met u het behandelplan dat aansluit bij uw wensen. We nemen de behandeling en nazorg stap voor stap met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Teven kan de huidtherapeut kan een kostenplaatje schetsen en meer inzicht geven in vergoedingen van de zorgverzekeraar.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd en voorbehandeld. Vervolgens brengt de huidtherapeut de peeling op uw huid aan. Dit geeft een licht prikkend, tintelend en jeukend gevoel. Wanneer de huidtherapeut de werking als voldoende beschouwt, wordt de peeling van de huid gehaald. Vervolgens wordt een beschermende en kalmerende crème aangebracht.

Na de behandeling kan de huidtherapeut een extra laagje retinol aanbrengen. Deze sterke retinol-oplossing geneest en herstelt de huid. De oplossing, op basis van vitamine A, kan worden ingezet als losstaande peeling, maar kan ook aangebracht worden na microneedling om het effect te versterken. Het versnelt het schilferingproces door het stimuleren van de celdeling. Het maakt het huidoppervlak gladder zonder irritatie.

Video rosacea | Behandeling met een melkzuurpeeling

Meer informatie of een afspraak maken

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wil ontvangen over een een behandeling met een fruitzuurpeeling. Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek, kunt u ons bereiken op het nummer 088-9904422, gebruik maken van de afspraak-knop of het contactformulier.

Vul hieronder uw gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
  •  
  •  
  •  
  •  
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief