Dermadiq

Veilig en snel van je tatoeage af

Niet iedereen blijft tevreden over zijn of haar tatoeage. Het is mogelijk dat de tatoeage niet meer bij uw levensfase past of dat u erop uitgekeken bent. Ook kan het gebeuren dat de tatoeage niet naar wens is gezet. Dermadiq kan uw tatoeage verwijderen met de nieuwste laserbehandeling. Tevens kunnen wij tatoeagepuntjes na bestraling behandelen.

Is mijn tatoeage geschikt?

U kunt bij ons terecht voor behandeling van:
» Zwarte en donkerblauwe tatoeages
» Bestralingspuntjes
» Trauma tatoeages

Tatoeage decolleté

"Recentelijk heb ik mijn tatoeage laten verwijderen (ik had een grote tatoeage op mijn decolleté). Wij zijn nu bij de vierde behandeling en ik ben al zo blij dat ik langzaam mijn eigen huidskleur terug zie komen! Laatst heb ik zelfs weer een V-hals truitje gedragen. Het is geen fijne behandeling maar Stephanie stelde mij echt op m'n gemak."

Anoniem, Tiel, 25 jaar Resultaat:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoe werkt een laserbehandeling?

De Q-Switched Nd:YAG laser geeft hele korte pulsen van hoge energie af, die geabsorbeerd worden door het donkere pigment van de tatoeage. Hierdoor ontstaat er een soort explosie in de inkt, waardoor er kleine inktdeeltjes ontstaan. Het afweersysteem van het lichaam bestrijdt deze kleine deeltjes en voert ze vervolgens af.

Het intakegesprek

Voordat een laserbehandeling wordt uitgevoerd, vindt een vrijblijvend en gratis intakegesprek plaats. De huidtherapeut zal door het uitvragen van specifieke gegevens (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of u in aanmerking komt voor de behandeling. Er worden vóór en na foto's genomen van uw tatoeage.

Resultaten

De behandeling

Tijdens de laserbehandeling dragen zowel u als de huidtherapeut beschermende brillen. Tijdens de behandeling kunt u het gevoel van warme speldenprikken ervaren. Na de behandeling wordt de huid gekoeld met koelelementen. Afhankelijk van de huidreactie en de weersomstandigheden kan de therapeut een zonnebrandcrème of herstellende crème aanbrengen.

Na twee tot drie weken zullen de eerste tekenen ontstaan van ''lege plekken'' in het tatoeage patroon. Geleidelijk zal de tatoeage minder worden. De tijd tussen twee behandelingen in bedraagt acht weken. Het aantal behandelingen hangt af van de soort tatoeage.

» Amateur tatoeages: 4 tot 6 behandelingen
» Professionele tatoeages: 6 tot 10 behandelingen

Tijdelijke bijwerkingen

Direct na de laserbehandeling kunnen tijdelijke huidreacties optreden zoals:

» Roodheid, dit verdwijnt na één tot drie dagen
» Puntbloedinkjes, dit verdwijnt na een aantal uur
» Oedeemvorming, dit verdwijnt na een aantal uur
» Jeuk (genezingsproces), kan elke dagen tot twee weken aanhouden

Nazorg

In de nazorg vragen wij om een aantal belangrijke leefregels na te strevenvoor een optimaal resultaat:

» Was de huid met milde reinigingsproducten
» Wacht 48 uur met het aanbrengen van een vette crème op oliebasis
» Vermijd zonlicht en zonnebankgebruik tot zes weken na de laserbehandeling
» Een zonnebrandcrème met SPF30 of SPF50 wordt aangeraden wanneer u naar buiten gaat
» Producten met alcohol kunnen de behandelde huid irriteren, het is het beste om deze (tijdelijk) te vermijden (parfum, aftershave, reinigingstonic etc.)
» Het wordt afgeraden om een peeling of scrub te ondergaan wanneer er nog laserbehandelingen gepland staan

Meer informatie of een afspraak maken

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wil ontvangen over het verwijderen van tatoeages met laserbehandeling. Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek, kunt u ons bereiken op het nummer 088-9904422, gebruik maken van de afspraak-knop of het contactformulier.

Vul onderstaand je gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  •  
  •  
  •  
  •  
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief