Dermadiq

Ooglidcorrectie & Lift behandeling | Frons, bovenlip & kraaienpootjes

Een echte eye-opener

Plasma Medical is een prachtige behandeling als uw oogleden bijna toe zijn aan een operatie, maar u zelf nog niet. Ook wanneer de lijntjes op uw bovenlip (ook wel “rokerslijntjes” genoemd, u enorm storen. Of als de ''kraaienpootje'' bij uw ogen geen leuke lachrimpeltjes meer zijn. In dat geval kunnen wij u deze behandeling ten zeerste aanraden. Een echte eye-opener!

Ooglidcorrectie, ooglift en fronsrimpel

"Heb mijn ogen en frons laten behandelen, ben ontzettend blij met het resultaat! Ik dacht al zo lang over het zetten van botox maar je weet nooit wat dat doet op langertermijn. Toen Dermadiq dit ging aanbieden had ik er een goed en vertrouw gevoel blij en achter af kan ik zeggen dat ik blij ben met de keuze die ik heb gemaakt. Een natuurlijke verstrakking en lift van mijn ogen en frons. Heel netjes gedaan!!"

Simone, Tiel, 49 jaar Resultaat:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wanneer kiezen voor een Plasma behandeling?

Een Plasma behandeling geschikt is voor:
✧ Ooglidcorrectie
✧ Ooglift
✧ Kraaienpootjes
✧ Fronsrimpel
✧ Bovenlip
✧ Neuslippen-plooi
✧ Acnelittekens

Wat is plasma?

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek van Plasma Medical ontstaat een vonkontlading (soort bliksemschicht) die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Hoe werkt de Plasma Medical behandeltechniek?

Plasma zorgt voor een direct liftend effect. Met de Plasma Medical passen wij een speciale behandeltechniek toe, waarbij we kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van ongeveer 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep in de huid. Wanneer de wondranden van de puntjes naar elkaar toe groeien ontstaat er een krimp. Door deze krimp krijgt de behandelde huid een prachtige lift en zal de huid een mooi egale structuur aannemen. De warmte van het Plasma zorgt activatie van de collageen aanmaak. Dit is erg bevorderlijk voor het langdurig verstrakken en verjongen van de huid.

Waarom kiezen voor een Plasma behandeling bij Dermadiq?

✧ Een verbluffend frisse blik
✧ Jarenlang resultaat t.o.v. botox of fillers die na drie tot vijf maanden zijn uitgewerkt
✧ Korte behandeltijd (45 minuten)
✧ Lokale verdoving, dus nagenoeg pijnloos!
✧ Korte hersteltijd, na 5 dagen geen zichtbare korstjes meer
✧ Slechts één behandeling 
✧ Veilig uitgevoerd door huidtherapeuten

Het intakegesprek

Een eerste consult bij Dermadiq is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut de huid en bespreekt ze de verschillende behandelmogelijkheden. Tijdens het intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld dat aansluit bij uw wensen.

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wil ontvangen over de Plasma Medical behandeling. Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek, kunt u ons bereiken op het nummer 088-9904422, gebruik maken van de afspraak-knop of het contactformulier.

Vul onderstaand je gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  •  
  •  
  •  
  •  
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief