Dermadiq

Praktijk voor huidverbetering en laserbehandelingen

Op zoek naar een gespecialiseerde huidtherapeut voor behandeling van uw huidprobleem, overbeharing of tatoeage? De huidtherapeuten van Dermadiq kunnen u veilig en effectief te behandelen met laser- en IPL behandelingen of een van onze huidverbeterende behandelingen met fruitzuur- en kruidenpeelings of microneedling met de Dermapen.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis intake gesprek. Zo kan de huidtherapeut uw wensen en doelen met betrekking tot uw huid in kaart brengen. Tevens kan zij samen met u een behandelplan opstellen en een kostenplaatje schetsen.

Voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek, kunt u ons bereiken op het nummer 088-9904488, gebruik maken van de afspraak-knop of het contactformulier. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze recent vernieuwde praktijk in Tiel.

Dermadiq Tiel is gevestigd in het centrum van Tiel. Op vijf minuten loopafstand van het bruisende hart en gezellige terrasjes kunt u uw huidbehandelingen ondergaan. Mocht u na uw behandeling tijd over hebben, raden wij u aan om even de stad in te lopen! U kunt uw auto parkeren in de nabij gelegen parkeergarage.

Vul onderstaand je gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Gratis intakegesprek

  Een eerste consult bij Dermadiq is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut de huid (of haren) en wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. De huidtherapeut kan een kostenplaatje schetsen en meer inzicht geven in vergoedingen van de zorgverzekeraar. IPL- en laserbehandelingen in het gezicht worden soms (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

 • Huidverbetering met fruitzuur peelings

  Onze behandeling met fruitzuur- of kruidenpeelings staan in het teken van exfoliëren en hydrateren. Tijdens de behandeling wordt de huid met een oppervlakkige tot middeldiepe peelings en een masker met gouddeeltjes teruggebracht in haar originele staat. Het resultaat: de huid krijgt haar gladde en glanzende uiterlijk terug. Ook zeer geschikt voor behandeling van onzuiverheden en acne! Lees meer over deze behandeling »

 • Microneedling met de Dermapen

  Bij microneedling gebruiken wij een Dermapen (een pen met zeer fijne, vibrerende naaldjes) om miniscule kanaaltjes in de huid te creëren. De behandeling kan de huid effectief corrigeren en sterk verbeteren. Tijdens het genezingsproces maakt de huid nieuwe cellen, collageen en elastine aan. Het resultaat: een sterke, veerkrachtige, gladde en egale huid. Lees meer over deze behandeling »

 • Rosacea behandeling

  Onze pratijk is gespecialliseerd in behandeling van rosacea. Bij rosacea met onstekingen wordt de uiterst effective melkzuurpeeling ingezet. Een melkzuurpeeling dient schimmels en gisten te doden om nieuwe onstekingen te voorkomen. Dermadiq bechikt over een medische vaatlaser en IPL voor het verwijderen van roodheid en vaatjes. Tot slot geven wij een passend advies betreft huidproducten bij rosacea. Lees meer over deze behandeling »

 • IPL-behandeling pigmentvlekken

  Pigmentvlekken zijn ''huidaandoeningen'' waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn in het normale pigmentatiepatroon. Een opvallende pigmentvlek in het gezicht of op de handen kan cosmetisch storend zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor gespecialiseerde behandeling van alle soorten pigmentvlekken op het lichaam en gezicht. Lees meer over deze behandeling »

 • IPL-behandeling couperose en roodheid

  Roodheid van de huid ontstaat door een afwijking met de (oppervlakkige) bloedvaten. Dat kan geen kwaad, maar cosmetisch kan dit behoorlijk storend zijn. Er zijn veel verschillende soorten en vormen van roodheid en opvallende bloedvaatjes. Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van alle soorten roodheid en zichtbare bloedvaatjes op het lichaam en gelaat. De behandeling wordt uitgevoerd met een Nd:YAG 1064nm of IPL-apparaat. Lees meer over deze behandeling »

 • Laserbehandeling beenvaatjes

  Vanaf het vijfentwintigste levensjaar kunt u ze ergens op uw benen tegenkomen: beenvaatjes. De rode beenvaatjes zijn oppervlakkig gelegen in de huid en te herkennen aan de roodpaarse kleur en kronkelige vormen. De diepere beenvaten zijn vaak paarsblauw van kleur. Met de Nd:Yag 1064nm kunnen wij zowel zowel rode als blauwe beenvaten veilig en effectief behandelen. Lees meer over deze behandeling »

 • Laserbehandeling ongewenste haargroei

  Haar hebben we allemaal! Maar voor sommigen zijn die vervelende bultjes of ontstekingen als gevolg van scheren geen prettige bijkomstigheid. Veel mannen en vrouwen kennen het pijnlijke ''ingegroeide haartje'' en de rode, geïrriteerde huid wel na een scheerbeurt. De huidtherapeuten van Dermadiq begrijpen als geen ander dat definitieve ontharing niet alleen een luxe is, maar soms ook noodzaak. Wij zijn gespecialiseerd in het laseren van ongewenste haargroei en overbeharing met de LighSheer Diodelaser, de beste laser voor defintief ontharen. Lees meer over deze behandeling »

 • Laserbehandeling tatoeage verwijderen

  Niet iedereen blijft tevreden over zijn of haar tatoeage. Het is mogelijk dat de tatoeage niet meer bij uw levensfase past of dat u erop uitgekeken bent. Ook kan het gebeuren dat de tatoeage niet naar wens is gezet. Dermadiq kan uw tatoeage verwijderen met de Nd:YAG Q-switched. Tevens kunnen wij tatoeagepuntjes na bestraling behandelen. Lees meer over deze behandeling »

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief