Dermadiq

Wij helpen u graag verder!

Maak een keuze uit de gewenste locatie of maak gebruik van de andere mogelijkheden om een afspraak te maken of vraag te stellen.

Locatie Tiel

Huidtherapeuten: Romy en Hilde
Westluidensestraat 12
4001 NG Tiel
088 - 990 4488
praktijktiel@dermadiq.nl
» Meer informatie

Locatie Utrecht

Huidtherapeut: Iris
Amsterdamsestraatweg 652 
3555 HX Utrecht
06 - 18890922
praktijkutrecht@dermadiq.nl
» Meer informatie

Locatie Zaltbommel

Huidtherapeut: Anne
De Virieussingel 8 
5301 GB Zaltbommel
06-47705901
zaltbommel@dermadiq.nl
» Meer informatie

Hoe maak ik een afspraak?

Algemene nummer
Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via het nummer 088-9904422. U belt op dit moment direct met onze telefoonservice. Eén van de medewerkers kan u te woord staan met vragen, direct een afspraak maken bij een praktijk van uw keuze of een terugbelnotitie voor de huidtherapeut maken.

Direct contact met een praktijk 
Indien u liever direct contact heeft met een praktijk naar keuze, kunt u de contactgegevens hieronder terug vinden. Let op: indien de huidtherapeut de telefoon niet kan beantwoorden, omdat zij bijvoorbeeld in behandeling is, wordt u automatisch doorgeschakeld naar de telefoonservice. Zij kunnen een afspraak plannen of een terugbelnotitie voor u maken.

Afspraak-knop
U kunt gebruik maken van ons online afsprakensysteem. U krijg direct inzicht in de agenda van de gewenste praktijk. Staan hier echter geen geschikte data of tijden voor u bij? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Contactformulier
Voor overige opmerkingen, vragen over de behandeling of opvragen van de hoogte van uw vergoeding kunt u gebruik maken van het contactformulier. Een van onze huidtherapeuten neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag over uw huid, een behandeling of vergoeding? Vul hieronder je gegevens in en de huidtherapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  •  
  •  
  •  
  •  
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief