NIEUW: Sebacia behandeling

Sebacia is een behandeling tegen acne waarbij er GOUDDEELTJES in de huid worden aangebracht. Vervolgens wordt de huid behandeld met een medische diodelaser. Hierdoor worden talgklieren en poriën verkleind, die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van acne.

Hoe ziet een Sebacia behandeling er uit?

STAP 1. Twee weken voorafgaande de eerste behandeling, start je met het smeren van Effezel (combinatie van Adapaleen en Benzoylperoxide) om de huid voor te bereiden op de behandeling. Twee dagen voor de eerste behandelingen mag je hiermee stoppen.

STAP 2. Reinigen van de huid met een reinigingsproduct.

STAP 3. Met het massage apparaat zorgen wij ervoor dat de Sebacia microdeeltjes in de poriën worden gemasseerd. Als we dit niet zouden doen zouden de deeltjes op de huid blijven liggen waardoor we geen laserbehandeling uit zouden kunnen voeren. Iedere stap in de behandeling heeft een belangrijk doel!

STAP 4. De huid wordt behandeld met een medische laser. De laser verwarmt de gouddeeltjes die zich door de massage in de talgklieren bevinden. Hierdoor worden de talgklieren verwarmt. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, wij hebben een passende oplossing voor iedereen. 

Wat zijn de voordelen van een Sebacia behandeling?

» Het gehele behandeltraject duurt maar 2 weken en bestaat uit 3 sessies.
» Minimaal 50% vermindering van de acne binnen 12 weken.
» De behandeling wordt veilig uitgevoerd door huidtherapeuten met een medische diodelaser.

VOOR EN NA FOTO

3 maart 2020
Door: Stephanie van Zundert, Huidtherapeut

Recente blogberichten
 • Nieuwsbrief februari 2020 Nieuwsbrief februari 2020
  Nieuwsbrief februari 2020 2 februari 2020

  In deze nieuwsbrief: een uitgebreid vergelijkingsartikel tussen de Soprano laser, IPL en Diodelaser bij definitief ontharen, het juiste product voor mee op ski-vakantie en een...

  Lees meer
 • Vergelijkingsartikel Soprano ICE laser, Diodelaser en IPL Vergelijkingsartikel Soprano ICE laser, Diodelaser en IPL
  Vergelijkingsartikel Soprano ICE laser, Diodelaser en IPL 28 januari 2020

  Steeds vaker krijgen wij cliënten in de praktijk die elders meerdere behandelingen hebben ondergaan om ongewenste haargroei tegen te gaan, zonder het gewenste resultaat. Zij...

  Lees meer
 • Tien onmisbare tips bij acne Tien onmisbare tips bij acne
  Tien onmisbare tips bij acne 13 november 2019

  Huidtherapeut Stephanie bespreekt de oorzaken en behandeling van acne. Lees hier de tien onmisbare tips en triggers bij acne.

  Lees meer